Koronavirüs ilişkinizi yönetmesin

Koronavirüs sosyal hayatı bitirdi biliyorsunuz. Henüz evlerimize tam anlamıyla kapanmadık çünkü işe gidip geliyor birçoğumuz. Ama özellikle akşamları artık tamamen evlerimizdeyiz.

Gazetemiz, virüsle ilgili tüm bilgileri ayrıntılarıyla veriyor. Üstelik sadece Türkiye’yi değil dünyada olan biten her şeyi en açık ve aydınlatıcı şekilde aktarmaya çalışıyoruz.

Hal böyleyken ben de size bu köşede koronavirüs yazısı yazmak istemedim. Onun yerine aşkla, ilişkilerimizle ilgili küçük tüyolar vermeyi tercih ettim. Malum, evde birlikte zaman geçirdikçe birbirimize olan tahammülümüz azalıyor. Koronavirüs salgınından korunalım derken, evliliğimizden, ilişkimizden olmayalım.

Küs kalmak iyi değil

İlişkilerde zırt pırt ayrılmak neyse, evlilikte de zırt pırt küsmek odur. İletişimin kesilmesi duygusal ortamı bozarken çocukların da anne-babayla iletişimini ve gelişimini olumsuz etkiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar