İyi şeyleri atlamayalım

Türkiye yine bir dolu sorunla boğuşuyor. Yangınlar henüz bitmeden seller başladı. Bir yandan da Afgan ve Suriyeli mülteci problemimiz var. Bu sorunlarla ilgili epey haber, yorum okumuşsunuzdur, izlemişsinizdir mutlaka. Bu yazıyı yazmaya...

Türkiye yine bir dolu sorunla boğuşuyor. Yangınlar henüz bitmeden seller başladı. Bir yandan da Afgan ve Suriyeli mülteci problemimiz var. Bu sorunlarla ilgili epey haber, yorum okumuşsunuzdur, izlemişsinizdir mutlaka. Bu yazıyı yazmaya oturduğumda ben de bu konuya değinmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim. Çünkü hayatta başka şeyler de oluyor. Ve ister inanın, ister inanmayın iyi şeyler oluyor. Mesela Tokyo Olimpiyatları... Madalya rekorunu kırdığımız gibi bugüne kadar hiç başarılı olamadığımız dallarda da kürsüye çıkmayı başardık. Okçulukta Mete Gazoz, cimnastikte Ferhat Arıcan ile ilk kez madalya aldık.

Ayrıca cimnastikte 7 ayrı dalda finalde yarıştık. Kadınlar boksta Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu ile eşi görülmemiş bir başarıya imza attık. Madalyayı kıl payı kaçırmış olsa da cirit atmada Eda Tuğsuz ile gelecek için ümitlendik. Üç adım atlamada, 1948’de Ruhi Sarıalp’in bronz madalya kazanmasından 73 yıl sonra ilk kez bu dalda Necati Er ile finalde yer aldık.

Voleybolcu kadınlarımız gruptan çıkarak büyük bir başarıya imza attı. Yarı finali de kıl payı kaçırdılar. Modern pentatlonda İlke Özyüksel’in beşinciliği madalyayla eş değer. Yelkende madalya mücadelesi verdik. Atıcılıkta finalde yer aldık. Gündem o kadar çabuk değişiyor ki, bu başarıları konuşamadık bile. Oysa konuşmalıyız. Spor, bütün ülkeleri birleştirir. Spor, iyileştirir.

ŞİMDİ SIRA PARALİMPİK’TE

Tokyo’da 24 Ağustos’tan itibaren paralimpik oyunları başlıyor. 43 erkek, 44 kadın olmak üzere toplam 87 sporcu ile katılıyoruz. Sporcularımız Okçuluk, Atletizm, Badminton, Goalball, Judo, Halter, Atıcılık, Yüzme, Taekwondo, Masa Tenisi, Tekerlekli Sandalye Basketbol, Tekerlekli Sandalye Eskrim ve Tekerlekli Sandalye Tenis branşlarında madalya için ter dökecek.

Harika bir organizasyon olacak. Çok sayıda madalya bekliyoruz bu organizasyondan. Yani yine iyi şeylenr olacak. Sporcularımız göğsümüzü kabartacak, onlarla gurur duyacağız. İçiniz gündemden sıkıldığında, açıl televizyonu, sporcularımızı izleyin. Olağanüstü çabalarını takdir edin. İnanın bana kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar