Hangi film karakterleri sizin aşkınızı anlatıyor?

Sinemanın büyülü çiftleri vardır. Hepimiz zaman zaman filmlerde bu çiftlerin yaşadığına benzer bir aşka sahip olmak isteriz. Bazen de yaşadığımız ilişkiyi o karakterlerle özdeştiririz....

Sinemanın büyülü çiftleri vardır. Hepimiz zaman zaman filmlerde bu çiftlerin yaşadığına benzer bir aşka sahip olmak isteriz. Bazen de yaşadığımız ilişkiyi o karakterlerle özdeştiririz. İşte size kendi ilişkinizi karşılaştırabileceğiniz tüm zamanların sinema dünyasındaki en ikonik 10 çifti. Bakın bakalım, sizin yaşadığınız aşk da onlarınkine benziyor mu?

GELENEKSEL ÇİFT 

Evlilik onlar için mutlaka yapılması gereken yasal bir zorunluluktur. Çocuklarla bezenmiş ve sağlam temellere oturmuş bir aile yapısının en temel kurum olduğunu düşünürler. ‘Casablanca’ filmindeki Rick (Humphrey Bogart) ile Isla (Ingrid Bergman) geleneksel çiftlerin belki de en çok bilinenidir.

DENGESİZ ÇİFT 

Bazen dünyanın en mutlu çifti olurlar, bazen birbirlerinin yüzüne bakmazlar. Üç günde bir ayrılıp, birkaç saat sonra yeniden barışırlar. Sevgi sözcükleri de nefret sözcükleri de onlar için birbirinden farksızdır. ‘Rüzgar Gibi Geçti’ filmindeki Scarlet (Vivien Leigh) ile Rhett (Clarke Gable) bu tür çiftler hakkında size en iyi fikri verebilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar