Hangi erkek tipisin?

EŞOFMANLI ÖZEL ÜNİVERSİTE ERKEĞİ Yaz-kış gri eşofman, kapüşonlu sweatshirt’le gezer. Elinde cüzdanı, otomobil anahtarı, sigara paketi vardır. Hava güneşliyse güneş gözlüğü...

EŞOFMANLI ÖZEL ÜNİVERSİTE ERKEĞİ

Yaz-kış gri eşofman, kapüşonlu sweatshirt’le gezer. Elinde cüzdanı, otomobil anahtarı, sigara paketi vardır. Hava güneşliyse güneş gözlüğü takmadan dışarı çıkmaz. Bebek, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi’nde görebilirsiniz.

FULAR VE PURO ERKEĞİ

Kendini büyük göstermek için uğraşır. Pahalı gözlük çerçeveleriyle kendine ‘entelektüel’ havası vermeye çalışır. İçmeyi bilmese de her yemekten sonra devasa bir puro yakar. Bebek ve Nişantaşı’ndaki kafelerde sıkça rastlanır.

GENÇ TAKILAN ERKEK

Evlidir ya da başından bir evlilik geçmiştir. Gençlerin takıldığı yerlere gitmeye, onlar gibi giyinmeye bayılır. Son moda jean’lerle dolaşır. Etrafında hep genç kızların olmasını ister. Sosyetik alışveriş merkezlerinin kafelerinde rastlayabilirsiniz.

‘CONCON’ ERKEK

Her kıyafetinde marka logosu devasa boyuttadır. Marka tutkusu o kadar fazladır ki, internetteki indirimleri kaçırmamak için sabah 7’de uyanıp sipariş verir. Gece kulüplerinde bolca görülürler.

YARI ÜNLÜ ERKEK

Bir dizide, reklamda, klipte küçük bir rol almış veya albüm yapmış ama patlamamıştır. İlk tanıştığında sadece adını söylemenin yeterli olduğunu düşünür. Tanınırmış gibi yapar. Toplu olarak bulundukları yer Cihangir’dir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar