Eski sevgiliyle yeniden denemek

Bir ilişkiyi bitirmeye karar vermek yeterince zordur. Ayrılık sonrası süreci yaşamak biraz daha zordur. Peki bir şans daha vermek? İşte o da epey zor bir durumdur. Her ne kadar “Ex’ten next olmaz” denilse de bazı işaretler...

Bir ilişkiyi bitirmeye karar vermek yeterince zordur. Ayrılık sonrası süreci yaşamak biraz daha zordur. Peki bir şans daha vermek? İşte o da epey zor bir durumdur. Her ne kadar “Ex’ten next olmaz” denilse de bazı işaretler eski ilişkinizin bir şansı daha hak ettiğini gösterebilir.

1- AYRILIK SEBEBİ

Ayrılık sebebinizi bir anlık öfke, küçük bir kıskançlık, saçma sapan inat gibi eften püften bir şey diye düşünüyorsanız bu bir işarettir. “Sahi biz neden ayrılmıştık?” gibi esprili bir mesaj atmaya ne dersiniz?

2- DURUMLAR DÜZELDİ

Belki bir ara ayrı yolların insanları olmuştunuz. Bir düşünün bakalım, mesafe aşılmış, kariyer yapılmış, yollar yürünmüş olabilir. Demek ki artık sizi ayrılığı zorlayan o sebep ortadan kalktı. Haydi, birlikte bir kahve için.

3- ARKADAŞ DESTEĞİ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar