Engel mi mesafeler?

Uzak mesafe ilişki zor ama imkansız değil. Aşağıdaki kuralları uygularsanız uzak ilişkiyi yürütmeniz mümkün. ● CİDDİ KONULAR KONUŞMAYIN Görüşmelerinizi internet ya da telefon üzerinden...

Uzak mesafe ilişki zor ama imkansız değil. Aşağıdaki kuralları uygularsanız uzak ilişkiyi yürütmeniz mümkün.

● CİDDİ KONULAR KONUŞMAYIN

Görüşmelerinizi internet ya da telefon üzerinden yapıyorsanız ciddi konulardan konuşmayın. Hele hele geleceğe dair planlar yapmayın. Aranızdaki fikir ayrılıklarını birlikteyken kolay halledebilirsiniz de, telefon ya da internette görüşürken tartışma olasılığınız büyüktür.

● YAŞADIKLARINIZI ANLATIN

Böyle güreşmelerde onsuz geçirdiğiniz zamanı anlatın. Onun da size anlatmasını isteyin. Böylece Ayrı ayrı yerlerde yaşasanız da sanki bir aradaymış gibi birbirinizden haberdar olacaksınız.

● MUTSUZLUĞUNUZU ANLATMAYIN

Sürekli “Seni özledim, bitsin bu özlem, çok mutsuzum, dayanamıyorum” gibi cümleler kurarak hem onu hem de kendinizi gereksiz yere germeyin. Tabii ki özlemek, özlendiğini bilmek ilişki için önemlidir fakat bunu sorun haline getirmek, karşı tarafa bu ilişkinin yürümediği mesajını verecektir. Siz onu özler ve çok severken bu tavrınız nedeniyle bu ilişkiden yorulduğunuzu, sürdüremeyeceğinizi düşünecektir.

● SÜREKLİ ARAMAYIN

Durmadan arayan, mesaj yollayan, email gönderen taraf olmayın. Karşı tarafı sıkmayın. İletişim ortaklaşa olmalıdır. Eğer bir tam gün iletişime geçmediyseniz, sonraki gün bir mesaj yollayabilirsiniz. Bunda da sitemkar olmayın. Bir günde kimse kimseyi unutmaz ama biraz nefes almak, özlediğini hissetmek herkese iyi gelir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar