Cinsellik iyiyse aşamayacağınız sorun yok

Sallantılı bir ilişkiniz olabilir ama bilin ki, tüm mutlu ve sağlıklı ilişkiler bu noktaya gelmeden önce defalarca zorlu aşamalardan geçmiştir. Hem siz hem de sevgiliniz çaba, zaman ve sabır gösterirse ilişkiniz...

Sallantılı bir ilişkiniz olabilir ama bilin ki, tüm mutlu ve sağlıklı ilişkiler bu noktaya gelmeden önce defalarca zorlu aşamalardan geçmiştir. Hem siz hem de sevgiliniz çaba, zaman ve sabır gösterirse ilişkiniz mutluluğa doğru ilerler. Şimdi size sallantıda olsanız bile ilişkinizden vazgeçmemeniz gerektiğini gösteren 10 işareti aktaracağım. Eğer bunlara sahipseniz, sakın vazgeçmeyin, çaba gösterin.

Problemleriniz hakkında konuşabiliyorsunuz. Bu, iletişim yollarını kapatmadığınız anlamına gelir. Yani ikiniz de ilişkiyi önemsiyorsunuz, değer veriyorsunuz. Birbirinizi kaybetmekten endişe ediyorsunuz. Daha iyi bir noktaya ulaşma isteğiniz var. Konuşmalarınız sırasında da birbirinizi kırmamaya özen gösteriyorsunuz. Kaybetme korkusunu hâlâ taşıyorsunuz.

Sorunlarınıza rağmen hâlâ birlikte eğleniyor, birçok komik ve mutlu anıyı paylaşıyorsunuz. Üstelik bu anlarda kötü geçirdiğiniz zamanları da çabucak unutuyorsunuz. Bu aranızdaki kimyanın ve çekimin henüz bitmediğini gösterir. Yani birlikte olma şansınız devam ediyor. Size de kötü zamanları azaltıp eğlenceli ve mutlu anların sayısını artırmak kalıyor.

İkiniz de ilişkinizin devamını istiyorsunuz. Ayrılma fikri zaman zaman aklınızdan geçse de bunu gerçekten istemiyorsunuz. Ayrılık fikrini “Ne yapayım başka çarem yok” cümlesiyle dile getiriyorsunuz ve bunun zorunluluk olduğunu düşünüyorsunuz. Zorunluluklardan kurtulmak kolaydır. İlişkide kalmak için aranızdaki küçük sorunları çözmeniz yeterli olacaktır.

İşte en önemli unsur. Birbirinize aşıksınız ve başkasını da gözünüz görmüyor. Yani ilişkinizin bitme sürecinde olduğunu düşünürken bile içiniz başkasını istemiyorsa bir kez daha denemelisiniz. Aşka ulaşmak kolay değildir. Gerçek bir aşka sahipseniz, birlikte çabalayarak çözebileceğiniz sorunlar yüzünden ayrılmak büyük pişmanlık verir.

İkiniz de sorunlarınız olduğunun farkındasınız. Bakın burası çok önemli. Sorunlarınızı taraflardan birinin ya da ikinizin birden inkar etmesi sizi mutsuz sona götürür çünkü üzerini kapattığınız her şey daha da büyür. Bir süre sonra tıpkı bir tümör gibi yayılır. Siz işin farkına vardığınızda da maalesef artık ilişki kurtarılmayacak durumdadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar