Bırakın herkes kendi istediği kıyafeti giysin

Sahneye çıkan sanatçıların sadece şarkı söylemediğini, aslında bir şov yaptığını unutuyoruz. Bu şova, sesi, tavrı, orkestrası, sahnedeki mimikleri, tavırları ve elbette kıyafeti de dahil....

Sahneye çıkan sanatçıların sadece şarkı söylemediğini, aslında bir şov yaptığını unutuyoruz. Bu şova, sesi, tavrı, orkestrası, sahnedeki mimikleri, tavırları ve elbette kıyafeti de dahil. Şu sıralar sahnede kim ne giyse tartışma konusu oluyor. Yok Sibel Can vücuduna uygun giyinmemiş de, yok Gülşen fazla cesur bulunmuş da, yok Hande Yener kıyafet konusunda uçmuş da, falan filan... Beğeni çok kişisel bir kavram. Genel geçer bir kuralı da yok. Benim beğenmediğimi başkası beğenebilir, onun beğendiğini de ben beğenmem.

Ama herhalde sahneye çıkan o şarkıcılar şovlarının bir parçası olan kıyafetlerini seçerken kılı kırk yarıyordur. Yanlarında çalıştırdıkları modacılar, stil danışmanları mutlaka onlara akıl veriyordur, seçimlerinde yardımcı oluyordur. Geçen gün Gülşen’in sahnede giydiği kostümün değeri tam 62 bin liraydı. Gülşen elbette konserlerinden iyi para kazanan bir şarkıcı.

Hiçbir organizatör sahneye çıkan kişinin kostüm ücretini karşılamaz. Yani Gülşen, kazandığı parayı yine kendi şovu için harcıyor. Sonuç olarak bırakalım her sahne insanı istediği kıyafeti giysin. Bizim en fazla söyleyeceğimiz şey “Beğenmedim” olur ki o da sadece bizi bağlar. Hele hele yıl olmuş neredeyse 2022, hâlâ kilo meselesini konuşmak saygısızlıktan öte büyük bir ayıptır.

BİR DE YAŞ MESELESİ VAR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar