Ayrılığın öğrettiği hayat dersleri

Ayrılıklar can yakar, kalp kırar. Aynı zamanda yeni şeyler öğrenmenizi ve hatalarınızdan ders çıkarmanızı sağlar. Bazı gerçekleri benimserseniz, bir sonraki ilişkinizde hayal...

Ayrılıklar can yakar, kalp kırar. Aynı zamanda yeni şeyler öğrenmenizi ve hatalarınızdan ders çıkarmanızı sağlar. Bazı gerçekleri benimserseniz, bir sonraki ilişkinizde hayal kırıklığına uğrama riskinizi en aza indirebilirsiniz.

1- HİÇBİR ŞEY AYNI KALMAZ: Bir ay önce etrafında pervane olan bir insanın, bir ay sonra buz gibi olmasını yadırgamak fayda sağlamaz. Hiçbir şey ilk andaki gibi kalmaz. Olumlu değişimleri kabul ettiğin gibi olumsuzları da kabul etmen gerekir.

2- SİZİN BAŞINIZA GELİR: “Benim başıma gelmez” dediğin her şey başına gelebilir. Diğer insanlar ne kadar iyiyse sen de o kadar iyi, ne kadar kötülerse sen de o kadar kötüsün. Başına gelen şeylerin sorumlusu sensin diyemem ama sen yine de bunu bir düşün.

3- HERKES KENDİ TERCİHİNİ YAŞAR: İnsanları seni sevmemekle suçlayamazsın. Senin nasıl tercih yapma hakkın varsa başkalarının da var. Tercih ettiğin kişiler seni hayal kırıklığına uğratmışsa o zaman hatalı bir seçim yaptığını da kabul etmen gerekir.

4- TAM DA O KADARINI YAPAR: “Yok artık, bu kadarını da yapmaz” dediğin herkes tam da o kadarını yapar. İnsanın olduğu her yerde her zaman en kötüsüyle karşılaşabilirsin. Bunu kontrol etme gücünün olmadığını bil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar