Aynı kişiden ikinci kez kurtulmak

1- İLETİŞİMİ TAMAMEN KES Arama, yazma, gece 'Uyudun mu' mesajlarıyla Whatsapp'tan zorlama, sosyal medyadan takibi bırak hatta engelle, kendi sosyal medya hesaplarından atarlı, giderli, göndermeli postlar paylaşma, ararsa açma, ille...

1- İLETİŞİMİ TAMAMEN KES

Arama, yazma, gece 'Uyudun mu' mesajlarıyla Whatsapp'tan zorlama, sosyal medyadan takibi bırak hatta engelle, kendi sosyal medya hesaplarından atarlı, giderli, göndermeli postlar paylaşma, ararsa açma, ille açacaksan da çok kısa konuşup kapat. Bu süreçte ondan haber almamak sana iyi gelecek.

2- KENDİNİ SUÇLAMAYI BIRAK

lişkideki bu hüzün verici sonun sorumlusu sen değilsin. İkinci kez denedin, olmadı. Denemeseydin bu kez kendini daha fazla suçlayacaktın. Şimdi rahatlayabilirsin. Denedim ama olmadı sözü gerçekten önemli. Hiç kimse bir ilişkide iki kişinin de sorumluluğunu taşıyamaz. Sen kendinden sorumlusun.

3- TEK SEÇENEK O DEĞİL

Ondan başka hiç kimsenin seni sevmeyeceğini, senin de ondan başka hiç kimseyle beraber olamayacağını düşündüğün anlar oluyor. Ama sana garanti verebilirim ki durum öyle değil. Merak etme seveceksin ve çok sevileceksin. Bunun için sadece biraz zamana ihtiyacın var. Duygularınla barışmalısın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar