Aramıza korona girdi

Bir ilişkiyi ayakta tutan mesafelerle olan bağlantısı değil, kalitesidir. Her şeyden önce aradaki ayrılığın belirli bir süreye yayıldığını unutmamak gerekir.

Yani bu koronavirüs belası bittiğinde tüm bu hasretin acısını çıkarabileceksiniz. İşte bu süre içinde nasıl davranılması gerektiğini bilmeniz gerekiyor. Bu aşamada birbirinize güvenmeniz çok önemli.

Koronavirüs nedeniyle evdeyiz ya, “Acaba eve birini çağırmış mıdır?” ya da “Evdeyim diyor ama ya başka bir yerdeyse?” gibi sorularla kendinizi de sevgilinizi de bunaltmayın. Böyle bir şüphe içindeyseniz zaten bu ilişki temelden çürümüş demektir. İlişkilerde beyan esastır.

Sevgilinizin söylediğine inanın. Ayrıca kısıtlı da olsa evden çıkabiliyoruz. Sevgililerin birbirine bir yere giderken haber vermesi nezaket kuralıdır. Ama izin istemek dünyanın en büyük saçmalığıdır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar