Doğuş’tan hem sanata hem yemeğe yatırım

“Amacım Boston merkezli küresel bir marka olmaktı…”Bu sözler ABD’nin kuzey batısındaki Boston şehrinin en dikkat çeken restoranlarından Liquid Art House’un kurucusu Ruta Laukien’e ait. Tarihi Boston Gas...

“Amacım Boston merkezli küresel bir marka olmaktı…”

Bu sözler ABD’nin kuzey batısındaki Boston şehrinin en dikkat çeken restoranlarından Liquid Art House’un kurucusu Ruta Laukien’e ait. Tarihi Boston Gas Company’nin asırlık binasında 2014’te açılan Liquid Art House’ı diğerlerinden ayıran ise içinin gerçek bir sanat müzesine benzemesi. “Fazlaca sanat, bolca yemek” imkanı sunan bu restoranın sahibi Laukien, “Şimdi bu rüyayı gerçeğe dönüştürmek için ortak bulduk” diyerek işletmesini birkaç haftalığına tadilata almış.

Doğuş, Laukien’in bu ‘rüyasını’ holdinge ait Doğuş Restaurant Entertainment and Management (D.ream) aracılığıyla gerçekleştirecek. D.ream’in CEO’su Levent Veziroğlu… Boston medyasında da yer alan haberlerde Veziroğlu, “Liquid Art House ile ortaklık kurmaktan çok memnunuz. Bu işbirliği sayesinde, deneyimimizi paylaşmaktan ve ayrıca Kuzey Amerika'daki ayak izimizi güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz. Heyecan verici yeni projelere imza atacağımıza inanıyoruz” diyor.

***

“Sabır acıdır, fakat meyvesi tatlıdır” diyor Yunan düşünür Aristoteles. İş dünyasında da başarının en önemli basamaklarından biri gereken sabrı göstermektir.

Tıpkı kalıp ve iskele sistemleri konusunda hem Türkiye’nin hem de dünyanın sayılı firmalarından biri olan Urtim’in Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar’ın başına gelenler gibi. 1980’li yıllarda babasının, konut inşaatlarına yönelik kurduğu Urtim’in dümenine 2000’li yıllarda geçen Urfalılar, şirketin şu anda sektörünün en güçlü firmalarından biri olduğunu söylüyor. Bunun nedeni ise konut dışında ağır sanayine yönelen bir proje olduğunu anlatarak başlıyor hikayesine.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk devi havacılıktan çekiliyor! 01 Ekim 2018 | 579 Okunma 5 milyar dolarlık sektör “ayakta” duramıyor 26 Eylül 2018 | 470 Okunma Pakistan’a “Hayat” verecek 2 milyar liralık dev yatırım 25 Eylül 2018 | 565 Okunma Katarlı yatırımcılar Bereket Döner’e ortak olmak istiyor 19 Eylül 2018 | 244 Okunma Kazakistan Başkanı Nazarbayev Ali Koç’u yatırıma davet etti 17 Eylül 2018 | 422 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar