Televizyon tartışmasını fazla büyütmedik mi?

Sizce de adayların televizyon tartışmasını fazla büyütmedik mi? Millet İttifakı adayı İmamoğlu ile Cumhur İttifakı adayı Yıldırım hakkındaki kanaatlerimizin seçime birkaç gün kala değişmesini beklemek ne kadar gerçekçi?

Moderatör olarak belirlenen meslektaşımızın yayından önce adaylardan biriyle telefonda, öbürüyle ise yüz yüze görüşmüş olması tuhaf elbette. En azından şık değil. Ama buradan nereye varılabilir?

Programda sorulacak soruların adaylardan birine önceden verilmiş olduğuna dair iddia da aynı derecede tuhaf değil mi?

Bilgi yarışması değil ki bu. Böyle bir yayında taraflara sorulabilecek sorular bellidir zaten. Sürpriz bir soru da çıkmadı üstelik!

Dahası, diyelim ki Moderatör programda soracağı soruları adaylardan birine önceden vermeye karar verdi… Bu işi İstanbul’un göbeğindeki bir otelde o adayla buluşup yüz yüze görüşmeden yapmasının daha makul ve mantıklı yolları yok mu? Whatsapp kullanmıyorlar mı mesela?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi ki seçim sandığı var 07 Mayıs 2024 | 180 Okunma AK Parti’nin tüpten çıkan macunu 04 Mayıs 2024 | 1.242 Okunma Marangozlukta form eğitimde reform 02 Mayıs 2024 | 272 Okunma Rus devlet aklı orada, Türk devlet aklı nerede? 25 Nisan 2024 | 1.203 Okunma Gözümüzün önünde yapmayın şu anayasayı 20 Nisan 2024 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar