Sıra Demirtaş için yumuşamada

31 Mart seçimlerinden sonra Türkiye’nin ihtiyacı değişmiş. Yeni ihtiyaç, siyasette yumuşama. Cumhurbaşkanı Erdoğan böyle tespit etti.Demek 31 Mart’tan önce Türkiye’nin siyasette sertleşmeye, kavgaya...

31 Mart seçimlerinden sonra Türkiye’nin ihtiyacı değişmiş. Yeni ihtiyaç, siyasette yumuşama. Cumhurbaşkanı Erdoğan böyle tespit etti.

Demek 31 Mart’tan önce Türkiye’nin siyasette sertleşmeye, kavgaya, kutuplaşmaya ihtiyacı vardı. İktidarın veya AK Parti’nin değil. Yoksa dinsiz, imansız, Allahsız, kitapsız, terörist, ezan ve bayrak düşmanı diyerek muhalefetin üstüne cihat seferleri düzenlenmeyecekti.

İhtiyaç değiştiği için artık CHP, din düşmanlığıyla suçlanmayacak. Osman Kavala, ‘Kızıl Soros’ olarak sunulmayacak. Gezi mahkumlarının bir darbeye kalkışmadığı kabul edilecek. TİP’li Can Atalay, yine seçilmiş milletvekili ve haksız yatıyor olacak. 28 Şubat paşalarının yeri de cezaevi olmaktan çıkacak.

E Selahattin Demirtaş’ın suçu ne öyleyse! Eski kavga ihtiyacı ortadan kalktığına göre, onunla birlikte Demirtaş’ın teröristliği de kadük olmayacak mı?

DEM’li Meral Danış Beştaş, şu çağrısında haksız mı:

“Muhalefete sesleniyorum; mağdur seçmeyin. Aman ha!...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
MakineTürk'ün yalan söyleyebileni 18 Mayıs 2024 | 427 Okunma Siyasette yumuşama hayâl mi oldu? 17 Mayıs 2024 | 699 Okunma Muhalefet etki ajanlığına razı mı? 16 Mayıs 2024 | 582 Okunma Türkiye Yüzyılı’nda çiftçilerle destan yazalım yazmasına da 15 Mayıs 2024 | 358 Okunma Tasarruf hoş geldi de kime geldi? 14 Mayıs 2024 | 2.391 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar