Yap 100 TL 15 milyon abonen olsun

Ticarette para kazanmak sanıldığı kadar kolay değildir. İnsanların çok rahat para vereceklerini düşündüğünüz şeylerde bile cimrilik yaptıklarını görebilirsiniz. Bunun birçok sebebi olabilir...

Ticarette para kazanmak sanıldığı kadar kolay değildir. İnsanların çok rahat para vereceklerini düşündüğünüz şeylerde bile cimrilik yaptıklarını görebilirsiniz. Bunun birçok sebebi olabilir ama futbolda birçok başka faktör de var.

Genelde Türkiye’de futbolun çok izlenildiği ve sevildiği düşünülür ama kendim de hasta bir taraftar olarak bunun çok da doğru olmadığını görüyorum. Futbol eskisi kadar popüler değil ve kimse ligimizi izlemek için can atmıyor.

Sorulduğunda “A takımlıyım, B takımlıyım” diye cevap veren çok ama “Takımı sayar mısın?” ya da “En sevdiğin topçu hangisi?” gibi sorusuna kadınları geçtim erkeklerin bile çoğu iki, bilemedin üç futbolcuyu güçlükle sayabiliyor. Dahası hala “Metin-Ali-Feyyaz”, “Prekazi, Hagi, Taffarel”, “Rıdvan, Aykut, Oğuz, Alex”, “Hami, Şota, Büyük-Küçük Orhan ” sayanlar var ve pek çoğunun takımının maçı olup olmadığından bile haberi yok!

***

Ortada bir de Passolig garabeti var. Çıktığı gün güya sahalardaki şiddeti bitirecek diye lanse edilen uygulama...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsan insanın Katilidir!.. 15 Mayıs 2024 | 117 Okunma Yap 100 TL 15 milyon abonen olsun 08 Mayıs 2024 | 764 Okunma Devleti ele geçirmek lazım!.. 01 Mayıs 2024 | 235 Okunma Üç çocuktan aşağısı kurtarmaz!.. 24 Nisan 2024 | 416 Okunma Belediyecilik mi hayır işletmeciliği mi? 17 Nisan 2024 | 369 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar