Türkevi’nden verilen mesaj

Başkan Erdoğan, 76. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu (BMGK) sebebiyle geldiği New York'ta açılışını yaptığı Türkevi'nde, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile Finlandiya, Hırvatistan, Ukrayna...

Başkan Erdoğan, 76. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu (BMGK) sebebiyle geldiği New York'ta açılışını yaptığı Türkevi'nde, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile Finlandiya, Hırvatistan, Ukrayna, Slovenya, Polonya cumhurbaşkanlarını kabul edecek.


10 saatlik uçak yolculuğundan sonra direkt Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi'nin (TASC) toplantısına katılan Erdoğan, bir kez daha diasporadaki Türklerin ve kardeş ülkelerden gelen Müslümanların İslam düşmanlığıyla mücadeledeki öneminin altını çizdi. "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" başlıklı konferansta Erdoğan, bir kez daha diasporayı bulundukları ülkelerde siyasette yer almaya davet etti.


Program konuşmacılarından Kuzey Amerika İslam Cemiyeti Başkan Yardımcısı Siraj Wahhaj, Erdoğan'a yönelik "Dünyanın en kalabalık 16. nüfusuna sahip halkı yönetiyorsunuz. Ancak benim fikrime göre siz dünya Müslümanlarının liderisiniz" dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir imha kampı olarak Gazze 26 Nisan 2024 | 1.326 Okunma Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 604 Okunma Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.268 Okunma CHP’nin borçları meselesi 22 Nisan 2024 | 1.756 Okunma Hamas bunu neden yaptı? 19 Nisan 2024 | 1.712 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar