Kılıçdaroğlu, ‘Muharrem’i ince ince doğramış

Halk TV'nin bir önceki Genel Yayın Yönetmeni olan Şaban Sevinç, katıldığı canlı yayında Kılıçdaroğlu CHP'sinin, kendi adaylarını nasıl sansürlediklerini şöyle itiraf etti: "CHP...

Halk TV'nin bir önceki Genel Yayın Yönetmeni olan Şaban Sevinç, katıldığı canlı yayında Kılıçdaroğlu CHP'sinin, kendi adaylarını nasıl sansürlediklerini şöyle itiraf etti:


"CHP yönetimi, Muharrem İnce'ye mobbing uyguladı. 24 Haziran 2018 seçimlerinde Muharrem İnce il il geziyor, günde 3 miting yapıyor; biz de Halk TV olarak yayınlıyoruz. Genel Merkez'den bana telefon açılıyor. 'Niye bu kadar yayınlanıyor. Niye bu kadar yer veriliyor' deniyor. Adam daha kampanya yaparken 'İnce'yi niye bu kadar gösteriyorsun? Başımıza bela mı edeceksin?' deniyor.

Bana bunu diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı."
Bu itiraftan çıkan üç sonuç var: Bana bunu diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı."
Bu itiraftan çıkan üç sonuç var: Bir, Kılıçdaroğlu'nun derdi gerçekten seçim kazanmak değil, genel başkan koltuğunu kaybetmemek. Öyle ki CHP'nin adayını, CHP'nin fonladığı kanalda sansürlemişler.

....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir imha kampı olarak Gazze 26 Nisan 2024 | 1.326 Okunma Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 604 Okunma Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.268 Okunma CHP’nin borçları meselesi 22 Nisan 2024 | 1.756 Okunma Hamas bunu neden yaptı? 19 Nisan 2024 | 1.712 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar