Türkiye fotoğrafı

Cumhuriyetimizin 96. yılı için verilen resepsiyona katılmak üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeydim. Profili ve içeriği açısından Türkiye’deki en geniş kapsamlı ve katılımlı etkinliği olduğunu söyleyebilirim.

Cumhurbaşkanlığı ekipleri çok titiz bir çalışmayla Külliye’nin devasa salonunu şık şekilde resepsiyona hazırlamış. 5 bin kişi kapasiteli salon tamamen doluydu, hatta adım atılacak yer kalmamıştı.

Cumhurbaşkanlığı’nın farklı kesimleri bir araya getiren uzun bir davetli listesi vardır. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Özel Kalem dikkatli bir çalışmayla buraya önemli sayıda bazı ilaveler yapmış. Sözcü Gazetesi ve Fox TV dâhil geniş spektrumda medya kuruluşlarının temsil edildiğini gördüm. Ertuğrul Özkök de bu kez resepsiyondaydı. Bugün Hürriyet’te ayrıntılı şekilde gözlemlerini aktaracağını tahmin ediyorum.

Fotoğraf:Murat ÇETİNMÜHÜRDAR-AA

Kimleri gördüm, neler oldu, anlatayım:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 129 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 143 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 144 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar