Eğlence ve pratiklik bir arada

BMW X2, kompakt ölçüleriyle şehir içinde pratik kullanım imkanı sunarken, yüksek oturma pozisyonu ve SUV algısı veren nitelikleriyle ilave avantajlar getiriyor.ŞIK VE KONFORLUBMW, son dönemde bütün sınıflarda bir...

BMW X2, kompakt ölçüleriyle şehir içinde pratik kullanım imkanı sunarken, yüksek oturma pozisyonu ve SUV algısı veren nitelikleriyle ilave avantajlar getiriyor.

ŞIK VE KONFORLU

BMW, son dönemde bütün sınıflarda bir ürün sunmak ve farklı tüketici eğilimlerine yanıt vermek için oldukça agresif bir stratejiyle yeni modelleri art arda pazara sundu. X2 bu planlamanın bir ürünü. Benim uzun bir parkurda izlenim sürüşü gerçekleştirdiğim metalik turuncu renkteki otomobilin tam model adı, BMW X2 sDrive 16d idi. Araçta M Sport X paketi bulunuyordu.

İç mekanda siyah alcantara, kumaş koltuklar şıklık ve konforu bir arada sunuyor. Otomobilin standart donanımı gayet yeterli. Bu donanımlar arasında geri görüş kamerası, bagaj kapağı açma düğmesi, çok fonksiyonlu direksiyon, otomatik klima, fren fonksiyonlu cruise control, sürüş asistanı, aydınlatma ve led paketleri de vardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 129 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 143 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 144 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar