İmamoğlu’nun Onarıcı Tutumu

Seçimin yenilgiyle sonuçlanmasından sonra doğal olarak CHP’de bir iç tartışma başlamıştı.Bu süreçte kamuoyuna yansıyan, katılımcıları arasında Ekrem İmamoğlu, Özgür...

Seçimin yenilgiyle sonuçlanmasından sonra doğal olarak CHP’de bir iç tartışma başlamıştı.

Bu süreçte kamuoyuna yansıyan, katılımcıları arasında Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel, Engin Altay, Muharrem Erkek, Gökhan Günaydın gibi CHP’nin önemli isimlerinin bulunduğu “zoom toplantısı” sonrasında ipler iyice gerilmişti.

Parti Sözcüsü Faik Öztrak, böyle bir toplantıyı uygun bulmadıklarını açıklamıştı.

Özellikle CHP Grup Başkanlığı görevine yeni seçilen Özgür Özel ile yine Grup Başkan Vekilliği görevine yeni seçilen Gökhan Günaydın’ın CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisi dışında bu toplantıya katılmaları eleştirilmiş, görevlerinden istifa etmeleri gerektiği de savunulmuştu.

CHP’de genel başkan da dahil değişim olması gerektiğini savunan, bu amaçla bir internet sitesi kuran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ve yine gerekirse genel başkan adayı olmaktan kaçınmayacağını söyleyen Özgür Özel’in bu toplantıya birlikte katılmaları da dikkati çekmişti.

Bu toplantıdan sonra özellikle Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında iplerin koptuğu, aralarında liderlik yarışının başladığı haberleri kamuoyuna yansımıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir Taşla İki Kuş 06 Mayıs 2024 | 582 Okunma Uygulanmayan Anayasa 01 Mayıs 2024 | 155 Okunma İYİ Parti'de Değişim Olur mu? 29 Nisan 2024 | 860 Okunma Kılıçdaroğlu: “Bir Kişi İçin Anayasa Yapılmaz” 25 Nisan 2024 | 1.111 Okunma Üç Bayram Bir Arada 24 Nisan 2024 | 124 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar