Gazetecilikten tutuklanmadılar

Bu başlığı hatırlıyor mu acaba FETÖ’nün medya propaganda üssünde görevli örgüt üyeleri?.. Yapılan yanlışı ortaya çıkarıp kitleleri mobilize eder kaygısıyla herkesi birer...

Bu başlığı hatırlıyor mu acaba FETÖ’nün medya propaganda üssünde görevli örgüt üyeleri?.. Yapılan yanlışı ortaya çıkarıp kitleleri mobilize eder kaygısıyla herkesi birer ikişer içeri tıktığınız günlerde atmıştınız bu başlığı.. Bugün de sizin için ben attım.. Herkes birine sahip çıkıp; “aman canım o da artık darbeci değildir” diyor ya.. Artık arşiv taraması için Beyazıt’ta sabahlamanıza gerek yok.. Google her şeyi söylüyor size..

Mesela, Fethullah Gülen’e hakkını helâl etmediğini söyleyen Ali Bulaç, o gücü arkasına alıp da devlete meydan okurken, NATO’yu, Türkiye’yi işgale davet etmişti, hatırladınız mı..  

“... Kürt sorunu giderek ağırlaşacak. Çatışmalar yayılıp da, sorun siyasi ve toplumsal krize dönüşürse NATO istikrarı sağlamak gerekçesiyle Güneydoğu’ya müdahale edecek.”  

(14 Eylül 2015 - Zaman)

90’ların kirli ve karanlık savaş günlerinin teorisyeni Mümtaz’er Türköne de, yine aynı yayın organında seçilmiş Cumhurbaşkanı’na defalarca ip gösterdi..  

“... İdam cezasının geri gelmesi, Dolmabahçe’de noktalanan Çözüm Süreci’nin sahiplerinin ipe dizilmesi lâzım. Sakın yanlış anlamayın, bir öneride bulunmuyorum, devlet aklının 
bu tür badirelerden çıkış yöntemini hatırlatıyorum...” 

(4 Şubat 2016 - Zaman)

Oysa, Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılıp Bodrum’a Paşa yapılmasını da devlete teklif eden bizzat kendisiydi..

Aynı takımın eski MAO’cusu, Gülenist örgütün tesirli isimlerinden Şahin Alpay ise, daha 17 Aralık süreci başlamadan evvel açıktan tehdit etmişti Tayyip Erdoğan’ı..

“2014’te Cumhurbaşkanlığı seçimlerini göremeyecek” diyordu..  

( 28 Eylül 2012 - Habertürk Tv)

Bunlar ve diğerleri şimdi yargı önünde hesap verecekler..

Ve adil yargılandıkları için şükredecekler..

Korkma Mümtaz’er!
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 87 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 200 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 126 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.970 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 255 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar