Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi!

Bugüne kadar her ölüm yıl dönümünde, Hasan Abi’nin nelere tanıklık ettiğini yazdık.. Gelin bu yıl bir değişiklik yapıp, ustamın neleri görmediğini anlatayım size.. Evet FETÖ ihanetini...

Bugüne kadar her ölüm yıl dönümünde, Hasan Abi’nin nelere tanıklık ettiğini yazdık..
Gelin bu yıl bir değişiklik yapıp, ustamın neleri görmediğini anlatayım size.. Evet FETÖ ihanetini görmüştü Hasan Abi.
Ama 15 Temmuz işgal ve darbe girişimini görmedi.
Eğer hayatta olsaydı öyle sanıyorum ki o gece köprüde şehit olurdu..
**
Bir vakitler kalemini, duruşunu, tavrını tarzını beğendiğini söylediği gazetecilerin nasıl bir anda döndüğünü görmedi mesela.
Evet belki de meslek hayatı boyunca en ağır sözleri Fatih Altaylı için etmişti ama eğer daha dün yan yana saf tuttuğu arkadaşlarının taraf değiştirdiğini görseydi muhtemelen Altaylı’ya ettiği küfürler gölgede kalırdı..
**
Eminim çok daha fazlasını görmüştür ama son 5 yılda para için makam/mevkii için yediği kaba pisleyenleri görseydi darbeli maktabını önce onlara sallardı..
**
Hasan Abi çok kral adamdı..
Öldüğünde arkasından iftira atanlarla yas tutanların bugün elele verdiğini görseydi kahrından ölürdü muhterem..
Cennet mekan Hasan Abim..
Şu hayatta bir tek seni tanıdım ya. Daha ölsem de gam yemem..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 113 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.969 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 250 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar