İYİ Parti’ye ‘provokasyon’un sebebi ne?!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırı için...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırı için “provokasyon” tanımı yaptı, “olayın aydınlanması” için polisin tahkikat yaptığını, “fail ve faillerin en yakın zamanda” bulunacağını açıkladı.

Soylu, saldırganları en yakın zamanda enseleyecektir, kameralar karşısına çıkarak operasyonlarının nasıl başarıyla sonuçlandığını gururla da anlatacaktır, bundan yana hiçbir kuşkum yok.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan saldırı için provokasyon diyen Soylu’ya, yaptığı bu tanım üzerinden sormak isterim:

Bu provokasyonu gerçekleştiren failler yakalandıktan sonra ne olacak? Kamu vicdanını tatmin edecek bir işlem yapılacak mı, bir sonuç ortaya çıkacak?

Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na 2019 yılında Ankara’nın Çubuk ilçesinde katıldığı cenaze töreninde saldıran Osman Sarıgün’e ne oldu?

Ne sonuç çıktı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Olsun, MHP lideri Bahçeli yeni duymuş! 24 Nisan 2024 | 1.156 Okunma Erdoğan seçimi kaybetme pahasına seçim ekonomisi yapmadı mı? 18 Nisan 2024 | 1.231 Okunma Mevzu zaten Gazze değildi de… 16 Nisan 2024 | 530 Okunma Özgür Özel’in yeni CHP’si… 09 Nisan 2024 | 645 Okunma YSK Erdoğan’ın hoşnut olmayacağı bir karar verdi... 05 Nisan 2024 | 948 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar