Olsun, MHP lideri Bahçeli yeni duymuş!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i ABD’de kullandığı “yerel halk” diye çevrilen “locals” ifadesi üzerinden hedef alan ve Şimşek’e “müfsit zihniyet” diyen MHP lideri Devlet...

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i ABD’de kullandığı “yerel halk” diye çevrilen “locals” ifadesi üzerinden hedef alan ve Şimşek’e “müfsit zihniyet” diyen MHP lideri Devlet Bahçeli’nin muhteşem geri adımı aklıma meşhur ‘yeni duydum’ fıkrasını getirdi.

Fıkra malum…

Hristiyanlıktan devşirme bir yeniçeri gece evine giderken, kıyafetinden Yahudi olduğunu anladığı birini yakasından tutmuş, yüzüne okkalı bir tokat atmış. Yahudi şaşkınlıkla “Niye vuruyorsun durup dururken ben sana ne yaptım” diye sorunca Hristiyan yeniçeri öfkeli bir şekilde “Siz İsa’ya ağır işkenceler yaparak öldürmüşsünüz” demiş. Yahudi şaşkınlıkla “Yahu o iki bin sene önceydi ama” dediğinde, yeniçeri “Olabilir. Ama ben yeni duydum!” demiş.

Şimdi Bahçeli’nin muhteşem dönüşüne gelelim.

***

Sık sık Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakınındaki isimlere varıncaya kadar AK Partiden birilerini hedef alan, had bildiren, ayar veren MHP lideri Bahçeli önceki gün de Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i hedef aldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
1 Mayıs’ta çatışmak 02 Mayıs 2024 | 252 Okunma Diyanet Başkanı ‘itibardan tasarruf olmaz’ demiş! 30 Nisan 2024 | 4.000 Okunma Olsun, MHP lideri Bahçeli yeni duymuş! 24 Nisan 2024 | 1.179 Okunma Erdoğan seçimi kaybetme pahasına seçim ekonomisi yapmadı mı? 18 Nisan 2024 | 1.234 Okunma Mevzu zaten Gazze değildi de… 16 Nisan 2024 | 531 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar