Vatanseverlerin özverisine başvuruyoruz

Şu an Afrin cephesinde yoğunlaşan Vatan Savaşımız, Türkiye’yi köklü değişikliklere, Büyük Karara götürmektedir.SAVAŞ DEVRİMİ GETİRDİ DEVRİM SAVAŞI...

Şu an Afrin cephesinde yoğunlaşan Vatan Savaşımız, Türkiye’yi köklü değişikliklere, Büyük Karara götürmektedir.

SAVAŞ DEVRİMİ GETİRDİ DEVRİM SAVAŞI BİTİRDİ

Çanakkale Savaşı’nda başlayıp Büyük Taaruzla kesin zafere ulaşan Kurtuluş Savaşımız, yalnızca bir savaş değildi. O savaşla devrim yaptık. O savaşla Devrimci Türkiye’yi kurduk. Topraklarımızda Ortaçağa son veren, Cumhuriyeti getiren, 1937 yılında Anayasanın başına Altı Ok Programını yazdıran işte o savaştır. Atatürk’ün bize bıraktığı Anayasanın 2. Maddesinde “Türkiye Devleti, ...devrimcidir” diye yazıyordu.
Kurtuluş Savaşımıza 1914 yılında Padişah Hükümetiyle başladık.
Savaşı ancak Millî Hükümetle zafere ulaştırabilirdik. Savaşın ortasında 23 Nisan 1920’de Ankara’da Cumhuriyeti kurduk ve o sayede savaşı başarıya ulaştırdık. Savaş devrimi getirdi. Devrim savaşı bitirdi.

VATAN SAVAŞINDAN MİLLİ HÜKÜMETE

Bugün benzer koşulları yaşıyoruz.
Vatan Savaşı, Tayyip Erdoğan yönetiminde başladı.
Bu savaş, Vatan Partisi’nin merkezinde bulunduğu Millî Hükümetle kesin zafere ulaşacaktır. Çünkü bu savaşın tutarlı program ve siyasetleri Vatan Partisi’ndedir. Bu savaşı, kesin zafere ulaştıracak öngörü, kararlılık, esneklik, hepsi Vatan Partisi’ndedir. Bu savaşı yönetecek önderlik birikimi Vatan Partisi’ndedir. Bu savaşı başarıya ulaştırmanın şartı olan, millete bağlılık, fedakârlığı paylaşmak, bütün millî sınıfları birleştirmek, hepsi Vatan Partisi’ndedir.
Vatan Partisi, savaşı kesin başarıya ulaştıracak hükümeti kurmak için Cumhurbaşkanı adayını açıklamıştır.

VATAN PARTİSİ’Nİ...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.629 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 997 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 62 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 240 Okunma Ramazan’ın tanımladığı insan ve toplum 08 Nisan 2024 | 161 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar