Akşener örnek olmalı!

Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek'in bugünkü (10.06.2022)''Akşener örnek olmalı!'' başlıklı yazısı.

Bugün yazıyı yazmak üzere bilgisayarın karşısına geçtiğimde aklımda dış politika konuları vardı. Ancak yazıya başlamadan önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Sakarya’da halkla buluşmasında söylediklerine kulak kesildim.

Akşener, İYİ Parti Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral’ın bir Youtube kanalında yaptığı konuşmayı anımsatarak, şunları söyledi:

“(Oral’ın konuşmasını) tevil etmeye çalışmayacağım. Başkalarının yaptığını bizim yapmamamız gerektiğini düşünüyorum. Alevilik üzerinden yapılan her türlü tarife kim için olursa olsun şiddetle karşı çıkıyorum.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, üzülen herkesten İP genel başkanı olarak özür diliyorum (…)

Ali merttir, Ali cesurdur, Ali zor zamanımızda ‘medet ya Ali’ dediğimiz büyüğümüzdür. Ali’yi sevenlerin, Ali’ye inananların üzülmesine incinmesine müsaade etmeyeceğim gibi onların üzülüp incinmesine üzüldüğümü ifade ediyorum. Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere her bir kardeşimden ayrı ayrı özür...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.513 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 736 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 766 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.649 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.425 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar