“Mânevî cihad” bilinmiyor

Bediüzzaman'a göre Manevi Cihad -1 Geçen yıl meş’um Danimarkalı karikatüristin Peygamberimize (asm) hakaretamiz çizimlerini yayımlaması tahrikiyle Paris’te Charlie Hebdo dergisi ve süpermarket...

Bediüzzaman'a göre Manevi Cihad -1

Geçen yıl meş’um Danimarkalı karikatüristin Peygamberimize (asm) hakaretamiz çizimlerini yayımlaması tahrikiyle Paris’te Charlie Hebdo dergisi ve süpermarket saldırılarının ardından daha önce yüzlerce öğrenciyi kaçırıp katleden Boko Haram’ın Nijerya’da bir kasabayı kuşatıp iki bin kişiyi katlettiği gibi, son Paris saldırılarından bir hafta sonra bu kez El Kaide bağlantılı “El Murabitun örgütü”nün Mali’deki otel baskını, İslâm’ı terör üzerinden karalatma oyununun bir parçası.

Her ne kadar Pegida’nın başta Almanya olmak üzere Avrupa metropollerindeki “İslâm düşmanlığı” büyük katılımlı demokratik gösterilerle boşa çıkarılsa da, son saldırılarda açığa çıktığı gibi, Batıda İslâm aleyhine ajitasyon devam ediyor. 

AB ve Amerika’da bütün Müslümanların itham edilmesine karşı çıkılıp insanî değerlerle “İslâm karşıtlığına boyun eğilmeyeceği” sağduyulu mesajlarına mukabil terörle İslâm’ın imajını lekeleyip Müslümanlar töhmet altında bıraktırılıyor. 

Bu vaziyet, siyonist lobi güdümündeki global müfsid mihrakların, “İslâm-Hıristiyan çatışması” komplosunun sahnelendiğini gösteriyor. Ve Bediüzzaman’ın hadisin mânâsıyla ifâde ettiği, “Yahudinin İslâm ve Hıristiyan aleyhinde şiddetli bir intikam besleyen gizli komitesi”nin bayat, fakat dehşet komplosunu deşifre ediyor. (Şuâlar, 513)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Fikri hezeyanlaştıran” siyasî manipülasyonlar 06 Mayıs 2018 | 275 Okunma İktidarınki “hamle,” muhalefetinki “hülle ve hîle”! 29 Nisan 2018 | 188 Okunma “Suriye’nin politikası”nın garabetleri 22 Nisan 2018 | 184 Okunma Bu ne rest, bu ne Patriot müzâkeresi! 08 Nisan 2018 | 212 Okunma Soruşturmalar sulandırılıyor 25 Mart 2018 | 349 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar