FETÖ Makedonya Yapılanması – 4

Milli İstihbarat Teşkilatı, FETÖ’nün bir şifreli mesajını daha çözdü. Mesajda, örgüt üyelerinin kaçması tavsiye edilen ülkeler sıralanıyor.Arnavutluk, Bosna...

Milli İstihbarat Teşkilatı, FETÖ’nün bir şifreli mesajını daha çözdü. Mesajda, örgüt üyelerinin kaçması tavsiye edilen ülkeler sıralanıyor.Arnavutluk, Bosna Hersek ve Makedonya da listede yer alıyor. 

Şaşırdık mı? Elbette, hayır. Balkanlar’daki FETÖ’cü yapılanmayı, senelerdir, kaleme alıyoruz. Bu teröristler tarihten silininceye kadar da, durmayacağız inşallah.

Makedonya Haber Ajansı-MIA’nın bu ülkedeki FETÖ’cülere verdiği reklam desteğini dile getirmemiz, bazı Makedonları rahatsız etti. Öyle ki, sosyal medya üzerinden, tahrik ve hatta tehdit içerikli mesajlar aldık. 

Elebaşları Gjorgji Kostojchin (@GjorgjiK) “Türk yazar iddia ediyor ki, Makedonlar ‘Türkiye’ye saldırıyor’ çünkü Kumanovo’daki Arnavut kardeşleri öldürüldü” şeklinde saçma sapan ve tahrik içerikli bir mesaj attı. 

Stojan Karadza (@ta33ec) da “Makedonya’ya gelme! Seni Türkiye’de avlayacağız!” sözleriyle, açık bir ölüm tehdidi savurdu. 

Yavuz Sultan Selim Han şöyle söylüyor: “Cesaret zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık ise ölüme götürür.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu yazıda emek var! 24 Nisan 2024 | 117 Okunma Kosova’da kaç kişiyiz? 17 Nisan 2024 | 167 Okunma Bayram-ı Şerif Mübarek Olsun! 10 Nisan 2024 | 73 Okunma Bu da geçer ya Hû 03 Nisan 2024 | 178 Okunma Abdullah Sidran için... 27 Mart 2024 | 67 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar