Ordu nasıl satılır?!

CHP milletvekilinin "Orduyu sattınız!" derken edebiyatta yeri olan anlamla ilgili sanatlardan "mübalağa" ettiğini, burada maksadın Tank Palet Fabrikası'nın ister işletmesi densin, ister sahipliği densin, ne denirse densin bir yabancıya...

CHP milletvekilinin "Orduyu sattınız!" derken edebiyatta yeri olan anlamla ilgili sanatlardan "mübalağa" ettiğini, burada maksadın Tank Palet Fabrikası'nın ister işletmesi densin, ister sahipliği densin, ne denirse densin bir yabancıya devrinin çok ağır olduğunu ve bu ağırlığın ancak böyle ifade edildiğini, karşı atağa geçen iktidar tarafının bilmemesi mümkün mü?

"Ordu" ve "sattınız" sözleri, kutsanan "Peygamber ocağı"nın ve bu ocağı bağrına basan Türk milletinin "satıldığı" gibi mana çıkarmak istiyorlar.

"Orduyu sattınız!" sözü, milletin hassas damarına dokunma olduğu hesabını yapan "satanlar", suç bastırmak için her fırsatta o milletvekili üzerinden CHP'ye yükleneceklerdir.

Ordu bizim ordumuz. Bütün teçhizatının millî olmasını isteriz. İktidarın, kendi silahımızı kendimizin üretme gayretini görüyor ve bütün kalbimizle daha ileri adımlar atılması için dua ediyoruz.

"Ordu" ve hâliyle "vatan", iktidarıyla, muhalefetiyle hepimizin.

Önceki gün Recep Tayyip Erdoğan, yine ısrarla Tank Palet Fabrikası'nın satılmadığını söyledi:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar