Suç örgütünün büyük resim arşivi

Çete liderliğinden yakalanan Ayhan Bora Kaplan'ın polis sorgusu, çok başlar yakacağa benziyor.Dışarı sızanlar, bazılarını siz deyin tutuşturdu, ben diyeyim kızdırdı.Adı karışan eski Ankara...

Çete liderliğinden yakalanan Ayhan Bora Kaplan'ın polis sorgusu, çok başlar yakacağa benziyor.

Dışarı sızanlar, bazılarını siz deyin tutuşturdu, ben diyeyim kızdırdı.

Adı karışan eski Ankara Başsavcısı, şimdi Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman, 'intikam operasyonu' diyor. 'Mafya babasından villa, araba alacak adam olmadığını; bir kere tanıştığını, babadan zengin olduğunu' da ekliyor.

FETÖ'nün canını yaktığı için kendisini hedef alan bir büyük kumpasmış yani. Bir de Süleyman Soylu'ya operasyon çekildiğini düşünüyormuş.

Pervasız bir suç örgütüne operasyonun ucu, dünün Başsavcı'sıyla İçişleri Bakanı'na çıkabilir, bunda bir gariplik yok sanki. Aklamaya çalışırken daha da batıran bir savunma değil mi? Ne münasebet!

Büyük resim yine bulundu. Ama büyük oyunu bozmak, bu kez zor görünüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Meğer kamu malına el uzatanlarmış hain 08 Mayıs 2024 | 39 Okunma Ne yumuşamalar gördük siyasette 07 Mayıs 2024 | 1.159 Okunma Yaşasın yeni Gavs! 04 Mayıs 2024 | 3.543 Okunma CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı? 03 Mayıs 2024 | 1.085 Okunma Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 1.538 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar