Gazze'nin reytingi niye düşüyor?

Size, hepimiz hakkında yüzleşmekten hoşlanmayacağınız bir haberim var. İsrail, katliama devam ediyor ama Gazze'ye duyarlılığımız, ilk günkü gibi devam etmiyor.Odaklanma süremiz maalesef kısa.6 Şubat'ta 11...

Size, hepimiz hakkında yüzleşmekten hoşlanmayacağınız bir haberim var. İsrail, katliama devam ediyor ama Gazze'ye duyarlılığımız, ilk günkü gibi devam etmiyor.

Odaklanma süremiz maalesef kısa.

6 Şubat'ta 11 ilimizi vuran, 50 bin canımıza mal olan Maraş Depremi'nde bile ayı dolmadan seçim konuşmaya başlamıştık. Ve neredeyse yadırgayanlar, yadırganıyordu.

Enkaz üstünde miting, siyasi propaganda yapılması gayet doğalmış, en tabii şeymiş, zaten böyle olurmuş gibi de kanıksanmıştı.

İlgimiz yine çabuk dağıldı, Gazze yayınlarının izlenmesinden anlaşılıyor. Reyting sonuçları ortada. Başlardaki canlılık yok, o takip dikkati kayboluyor.

Oysa Gazze'nin durumu değişmedi. İlgideki düşüşü, kabullenmeye ve duyarsızlaşmaya vermiyorum. Ama izahta zorlanmadığımı da söylersem yalan olur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yaşasın yeni Gavs! 04 Mayıs 2024 | 3.380 Okunma CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı? 03 Mayıs 2024 | 1.072 Okunma Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 1.535 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 736 Okunma Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 915 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar