Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar

Dünkü Karar’ın manşetinde “TOGG’a dua etti, Audi’ye bindi” yazıyordu.AK Parti’nin oyunculuktan gelen Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu da dillere destan. Kol saatlerinin markası...

Dünkü Karar’ın manşetinde “TOGG’a dua etti, Audi’ye bindi” yazıyordu.

AK Parti’nin oyunculuktan gelen Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu da dillere destan. Kol saatlerinin markası, pahalılığıyla gündemden düşmüyor.

Yenişehirlioğlu’nun eski bir videosu çıktı. Seçimden önce, henüz AK Parti’deyken Manisa’nın Yunusmere İlçe Belediyesini ziyaret etmiş, orada çekilen görüntüler.

Yenişehirlioğlu, Başkan Mehmet Çerçi’ye makam odasını övüyor. “Dolmabahçe Sarayı gibi, çok sevdim, bayıldım ya” dediği duyuluyor.

Yunusemre Belediyesi, 10 yıl sonra 31 Mart seçimlerinde AK Parti’den CHP’ye geçmişti.

Yeni Başkan Semih Balaban ise belediyeyi 1 milyar liradan fazla borçla devraldığını ve lüks makam odasını kullanmayacağını açıklamış; 48 lüks aracı da meydanda sergilemişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Muhalefet etki ajanlığına razı mı? 16 Mayıs 2024 | 407 Okunma Türkiye Yüzyılı’nda çiftçilerle destan yazalım yazmasına da 15 Mayıs 2024 | 350 Okunma Tasarruf hoş geldi de kime geldi? 14 Mayıs 2024 | 2.370 Okunma Kürtlerle ortak hissiyat testine var mısınız? 11 Mayıs 2024 | 1.268 Okunma Dikkat etki ajanı çıkabilirsiniz 10 Mayıs 2024 | 1.018 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar