Emekliye gelince tekleyen sistem

Hemen, ayaküstü, alelacele, apar topar, bir an önce, o bakanlığa sormadan ve bu başkanlığa danışmadan karar alınması lâzımdı. Türkiye'nin vakit kaybına, beklemeye tahammülü yoktu.Arkadan atlı...

Hemen, ayaküstü, alelacele, apar topar, bir an önce, o bakanlığa sormadan ve bu başkanlığa danışmadan karar alınması lâzımdı. Türkiye'nin vakit kaybına, beklemeye tahammülü yoktu.

Arkadan atlı mı kovalıyor, ne acelemiz vardı ki, demeyin. Şahlanmak, Türkiye Yüzyılı'nı başlatmak için milada yetişmeliydik.

Tek başlılık sistemine, 2018'de bu gerekçeyle geçtik.

5 yılın sonunda sabrı tükenen emekli, şimdi soruyor; hani hızlı karar alınacaktı, benim maaş zammı neyi bekliyor, niye 6 ayda ancak kararı alınabiliyor, hızlı karar almada en kısa zaman bu muydu, bir bana gelince mi aksayıp yavaşlıyor sistem?

Karar sistemi, emekliye zamma gelince ağır aksak işlemekle kalsa yine iyi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da şikayetçi. Memura verip emekliye hiçbir şey vermemenin yanlış olduğunu, bizzat söyledi. Buna rağmen karar, oradan oraya dolaşıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne yumuşamalar gördük siyasette 07 Mayıs 2024 | 1.142 Okunma Yaşasın yeni Gavs! 04 Mayıs 2024 | 3.542 Okunma CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı? 03 Mayıs 2024 | 1.085 Okunma Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 1.537 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 737 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar