Ekonomik bağımsızlık böyle mi kazanılıyordu?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yurt dışında yoğun kaynak arayışlarına mola verip Meclis'e geldi. Plan ve Bütçe Komisyonunda soruları cevaplarken de haberi müjdeledi.Anadolu Ajansına göre; "şu an...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yurt dışında yoğun kaynak arayışlarına mola verip Meclis'e geldi. Plan ve Bütçe Komisyonunda soruları cevaplarken de haberi müjdeledi.

Anadolu Ajansına göre; "şu an için özelleştirme kapsamında Elektrik Üretim A.Ş'ye ait bazı HES'lerin, bazı limanların, otoyol ve köprülerin olduğunu anlatan Şimşek, 'özelleştirme kapsamına yeni alınması planlanan herhangi bir varlık söz konusu değil" dedi.

Sırada bekliyorlarmış ama hangi santraller, limanlar ve otoyollarla köprüler özelleştirilecekti ki?

Hazine arazilerini, ihtiyaçtan satılığa çıkarma hazırlığı zaten devam ediyordu.

Din ile vatan elden gitmesin, ezanla bayrak kurtulsun diye kuru ekmekle soğana talim ettirilen halkın gözü aydın; sevinsin mi şimdi buna!

Elde avuçta son kalan ne varsa satıp savarak mı ekonomiyi düze çıkaracağız?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yaşasın yeni Gavs! 04 Mayıs 2024 | 3.372 Okunma CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı? 03 Mayıs 2024 | 1.072 Okunma Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 1.535 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 736 Okunma Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 915 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar