Bazılarının hayatı dubara

Yönetmen dostum Sinan Çetin'den duymuştum. Bir reklâm görüşmesinde tatilden laf açılınca Ajda Pekkan köpürmüş. "Tatil de ne ayol, maaşla çalışan fakirler tatil yapar, biz fakir miyiz" filan...

Yönetmen dostum Sinan Çetin'den duymuştum. Bir reklâm görüşmesinde tatilden laf açılınca Ajda Pekkan köpürmüş. "Tatil de ne ayol, maaşla çalışan fakirler tatil yapar, biz fakir miyiz" filan diye.

Çok kazanıp film gibi hayatlar yaşamış namlı bir sinema yönetmeniyle bir pop star arasında geçiyor, dikkatinizi çekerim.

Ben, yaz tatili yapmak zorunda olan bir ailede büyüdüm. Çocukluğumda tatil, memlekete gitmekti. Ya otobüs ya kara trene cümbür cemaat doluşup, Kayseri'den Bingöl'e. Bütün yıl, planı yapılırdı. Şimdi anlıyorum, fakirliktenmiş (!)

Bazılarının hayatı, tatil. Ayrıca hayalini kurmaları gerekmiyor.

Tatil anlayışlarımız değişebildiği gibi dürüstlük anlayışlarımız da farklı.

Meselâ bazılarının hayatı, yalan. Ayrıca kurmaları, kurgulamaları, tasarlayarak palavra sıkmaları gerekmiyor. Ağızlarına yuva kurmuş, her konuştukları yalan. Su gibi yalan atmakta değil doğruyu söylemekte zorlanıyorlar, epey çaba istiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yaşasın yeni Gavs! 04 Mayıs 2024 | 3.365 Okunma CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı? 03 Mayıs 2024 | 1.072 Okunma Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 1.535 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 736 Okunma Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 915 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar