Ah şu soğan provokasyonu olmasa...

Size ne güzel İHA-SİHA vermişiz, üstüne bir TOOG, üstüne bir uçak gemisi, bir Kızılelma… Ne güzel yesenize? Ama siz hep soğan da soğan dersiniz. Bu biraz Tanrı’nın yemek olarak bıldırcın...

Size ne güzel İHA-SİHA vermişiz, üstüne bir TOOG, üstüne bir uçak gemisi, bir Kızılelma… Ne güzel yesenize? Ama siz hep soğan da soğan dersiniz. Bu biraz Tanrı’nın yemek olarak bıldırcın ikram ettiği İsrailoğullarının soğan sarımsak istemesine benzemiyor mu?

İktidar cenahının, politikacılarıyla, biraz din bilgini de olan sosyologları ile seslendirdiği söylem böyle değil mi? Ya da şöyle:

-Soğan gündemi provokasyon. Artık Amerika’dan mı, Avrupa’dan mı, bir soğanla bize diz çöktüreceklerini zannediyorlar.

-Nerede bu Ticaret Bakanı, İHA’lar SİHAlar ne güne duruyor. Şöyle onlarla Anadolu coğrafyası üzerinde bir dolaşsa, tarlada – depolarda soğan çürüten teröristleri yakalasa da, seçim öncesi Cumhur İttifakımıza zarar vermelerini önlese….

-Soğan meselesi bir beka meselesi aslında. Çünkü Cumhur İttifakı’nı zaafa düşürecek her şey beka meselesidir.

Bunlar söyleniyor ya da akıldan geçiyor. Bunların ardında şu yaklaşım var:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eğitimi ne yapmalı? 05 Mayıs 2024 | 603 Okunma Söğütözü zirvesi 03 Mayıs 2024 | 1.735 Okunma Başka türlüsü mümkün müydü? 02 Mayıs 2024 | 1.976 Okunma Türkiye Yüzyılı - Maarif Modeli 30 Nisan 2024 | 1.137 Okunma Zirvedeki görüşmenin psikolojisi 28 Nisan 2024 | 508 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar