Bunlar kafayı yemiş!

Yok “kontrollü darbe”ymiş, yok “başarısızlığa mahkûm edilmiş bir darbe” imiş..FETÖ söylüyor, papağanlar tekrar ediyor.Kılıçdaroğlu da bunlardan biri.. F. Gülen, şimdi...

Yok “kontrollü darbe”ymiş, yok “başarısızlığa mahkûm edilmiş bir darbe” imiş..

FETÖ söylüyor, papağanlar tekrar ediyor.

Kılıçdaroğlu da bunlardan biri.. F. Gülen, şimdi Katar krizinde de yerini aldı, ABD-İsrail çizgisinde, Türkiye’nin Ürdün’e saldıracağını söylüyor.. Daha önce söyledim bu yeni ve kapsamlı bir 15 Temmuz hamlesi..

Daha önce söyledim, tekrar söylüyorum: Erdoğan hakkındaki siyaset yasağı kaldırılırken Baykal’a Cumhurbaşkanı olma sözü verilmişti.. Baykal, Erdoğan’ın önünde fren olacaktı. Nasıl Çiller, Erbakan’ın freni, sigortası ise.. Meral Akşener de, Çiller de bu projenin birer parçası olarak görünüyor..

Baykal rolünü iyi oynayamadı. Erdoğan serbest kaldı. Gitmesi gerekiyordu. Düğmeye ABD’den basıldı. Emniyet üzerinden servis edilen kasetlerle tasfiye edildi. Yerine hemen biri bulunamadığı için de geçici protez olarak Kılıçdaroğlu getirildi. Ama kimi getirecek olsanız öteki kanat “Hayır” deyince, geçici protez kalıcı oldu..

Kılıçdaroğlu “sahibinin sesi”.. Akşener’le buluşması önemli idi. İkisi de aynı konumda..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar