Kurban seçilen hakem!..

Adam geçen hafta cumartesi gecesi televizyon ekranlarına çıktı, Saraçoğlu'na gelecek futbol hakemlerini, alenen resmen tribünlerden ineceklere linç ettireceğini söyledi.."Sahanın ortasına bir sandalye atar, size maç...

Adam geçen hafta cumartesi gecesi televizyon ekranlarına çıktı, Saraçoğlu'na gelecek futbol hakemlerini, alenen resmen tribünlerden ineceklere linç ettireceğini söyledi..
"Sahanın ortasına bir sandalye atar, size maç yönettirmem" dedi..
Bunlar palavra tehdit değil..
O tribünlerden inenlerin, sadece stadı değil, Bağdat Caddesi'ni ne hale getirdiklerini herkes biliyor. "Bu hakem bir daha Saraçoğlu'na gelemez" dediği hakemi, federasyon ve onun merkez hakem kurulu yıllardır bu stada veremiyor.
Yani.. Boş tehditler değil bunlar..
Peki ne oluyor..
Federasyon Ceza Kurulu 6 ay ceza daha veriyor.. Adam onu biliyor ve önceden bağırıyor..
"Senin cezan benim umurumda değil.." Argo bir laf var hani.. Onu kast ediyor.
Olmadığı yıllardır belli zaten.. Son on yılda aldığı cezaların toplamı 1583 gün. Yani 4 seneden fazla..
Şimdi altı ay daha.. Aldıracak mı?.
Federasyonun yetkisiz ve etkisiz başkanı Yıldırım Demirören, televizyon canlı yayınında büyük gazetelerin spor müdürleri ile "Dandik" bir oturum yaptı.
Dandik!. Çünkü bir teki Demirören'i sıkıştıracak bir soru soramadı. Üzerine gidemedi.
Ülke futbolu bu haldeyken, manşeti geç, üç sütun olacak haber çıkmadı. Katılanlar müdür olunca, manşetlerden verildi, hepsi o..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar