Domenec Torrent, hoca moca değil!..

"İstanbul'da ve 'tuttukları kulübü göbeğinde yaşayan' ve de son aylarda gözleri Torrent'e vurmaktan başka bir şeyi görmeyen, dudakları ve dilleri başka şey konuşmayan, dahası 'kalemleri başka şey yazmayan'...

"İstanbul'da ve 'tuttukları kulübü göbeğinde yaşayan' ve de son aylarda gözleri Torrent'e vurmaktan başka bir şeyi görmeyen, dudakları ve dilleri başka şey konuşmayan, dahası 'kalemleri başka şey yazmayan' Galatasaray basınının uleması.."
Efendim bu tarif, Sevgili Öcal Ağabeyime ait. Türkiye Gazetesi'ndeki çarşamba yazısından. Tarif ettiği kişi de, yazılarımı devamlı okuyorsanız, ayniyle bendeniz.
Ben diyorum ki, Torrent futbolu nazari olarak bilebilir. Hele günümüzde bilgisayar yardımı ile fevkalade futbolcu analizleri yapabilir. Ama saha kenarında hocalık yapamaz.
Çünkü, takım veya futbolcu analizini evde bilgisayar başında yapmak ile saha kenarında durup Guardiola'nın yerinde olmak farklı şey..
Eskilerin çok müthiş bir lafı vardır.
Evdeki ve...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar