Siz “Haber” kanalıysanız..

Bu ülkede Haber Kanalı yok.. Bu ülkede seyircisine saygısı olan haber kanalı yöneticileri yok çünkü..Bunu yazmaktan dilimde tüy bitti. Yığınla dost kaybettim.. Ama yazmaya devam edeceğim..Haber "Merak" demektir. Merak...

Bu ülkede Haber Kanalı yok.. Bu ülkede seyircisine saygısı olan haber kanalı yöneticileri yok çünkü..
Bunu yazmaktan dilimde tüy bitti. Yığınla dost kaybettim.. Ama yazmaya devam edeceğim..
Haber "Merak" demektir. Merak eden insan, haberi arar. Bu yüzden gazeteciliğin birinci şartı meraktır. Kendi merak etmeyen gamsız, milletin neyi merak ettiğini nerden bilsin ki..
Haber Kanallarının patronlarına, CEO'larına, Genel Müdür ve Genel Yayın Müdürlerine soruyorum.. Kendi kanalınızı, kendiniz izliyor musunuz?.
İzleseniz, kaç kişiyi kovardınız biliyor musunuz?.
Pazar gecesi, Barcelona-Sevilla İspanya Kral Kupası maçı var. Saat 22.30'da başladı. Yarım saat izledim. İlk 11'deki yerini, kendi yeteneklerinin onda birine sahip olmayan Rakitic'e, kendi hataları ile kaptıran Arda'yı merak ediyorum tabii. Barcelona 10 kişi kalınca "Artık Arda'nın oyuna girme şansı kalmadı. Enrique, durmadan koşan Rakitic'i de, 10 kişi kalan takımı oynatacak İniesta'yı da oyundan almaz artık" diye düşündüm ve yattım. (Aslında ikinci yarı başlarken Rakitic'i de çıkarıp yerine yedek stoperi almış.)
Sabah 9!. Kumandayı alıp ekran başına geçtim. Bizim evde kumandaya dokundun mu, NTV açılır genelde.. Alt yazıyı okuyorum tabii..
Barcelona-Sevilla sonucu yok. Ne garip maçlar var, bu ülkede en çok merak edilen maç yok.. Dokundum.. CNN.. Onda da yok.. Dokundum Haber Turk.. Onda da yok.. Bu üçü arka arkaya ya, DigiTurk'te..
ASpor'da da yok..
Niye yok?.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar