Soruyu doğru sormak!.

Hürriyet'in Kelebek ekinde o resmi gördüğümde irkildim.. Hangi resim olduğunu söylememe gerek yok sanırım.. Günlerdir medya o resmi tartışıyor.Ama bence yanlış rayda tartışıyor.."Bu resim haber mi"...

Hürriyet'in Kelebek ekinde o resmi gördüğümde irkildim.. Hangi resim olduğunu söylememe gerek yok sanırım.. Günlerdir medya o resmi tartışıyor.
Ama bence yanlış rayda tartışıyor..
"Bu resim haber mi" diyorlar..
Tartışmaya bile gerek yok.. Evet, haberdir. Ünlülerin özel yaşamları haberdir. Bunu artık öğrenelim. Ünlü olmanın bedelidir bu.. Dünyanın en ciddi gazetelerinde bile ünlülerin özel yaşamını konu edinen, dedi kodu, sosyete, magazin sütunları vardır.
Uçuşan bir eteğin altından iç çamaşırlarının görünmesi dünyanın her yerinde haberdir. Annem yaşındaki İngiltere Kraliçesi'nin uçuşan eteğini görmedik mi?.
İngiliz Tahtının varisi prensin eşi Prenses Middleton'un nerdeyse kullandığı iç çamaşırının markasını okumadık mı, dünyayı saran uçuşan etek resimlerinden..
Genç bir oyuncumuz, rüzgarın azizliğine uğramış. Frikik vermiş..
Frikik deyimi, nasıl Deyimler Sözlüğümüze girdi, peki?.
Marilyn Monroe, Amerika'ya yeni gelen Avrupa Futbolunun tanıtımı için 12 Mayıs 1957'de oynanan bir maçın "Başlama vuruşunu" yapmak üzere davet edildi. Organizatörler, fotoğrafların anında tüm basılı medya ve televizyon aracılığı ile ülkeye yayılacağından eminlerdi. Marilyn tüm fotoğrafçılar çeksin diye, başlama vuruşunu üç defa yaptı. Resimler Amerika ile kalmadı, tüm dünyaya yayıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar