Hamza Hoca dalga mı geçiyor?.

Koalisyon falan hikâye.. Belli oldu alenen ve resmen, kasımda erken seçim olacağı.. Bakar mısınız?. Ne Suruç, ne Ceylanpınar, ne de Adıyaman aslında kimsenin umurunda değil.. Alçakça öldürülen...

Koalisyon falan hikâye.. Belli oldu alenen ve resmen, kasımda erken seçim olacağı.. Bakar mısınız?. Ne Suruç, ne Ceylanpınar, ne de Adıyaman aslında kimsenin umurunda değil.. Alçakça öldürülen gençler, şehit edilen asker ve polisleri hemen her politikacı kendi seçim emellerine uyacak şekilde kullanıyor. Herkesin elinde bir keser, herkes kendine yontuyor.. 
Milletin birliğe, beraberliğe ihtiyacı, kucaklaşan liderleri görmeye ihtiyacı varmış düşünen yok. Gelsin oy hesapları.. Gitsin oy hesapları.. 
Böyle bir ortamda siyaset yazmanın anlamı var mı?. Düşündüklerini yazsan, doğruları yazsan okuyan var mı?. Aldıran var mı?. 
İmam bildiğini okumaya kararlı.. 
O zaman ben de spor yazayım bari.. 

***


Çarşamba gecesi, saygısızlık ve seyirciyi eşek yerine koymakta DigiTurk ve LigTv'nin altında kalmayacağını gösteren DSmart spor kanallarında, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi izledim.. İki kanalda üç maç.. Galatasaray seyircisi ile alay ettiler resmen.. Günlerce anons.. O saatte ekran başında bu takımın taraftarları.. 
O ne?. 
Yayınlanan Beşiktaş maçı.. Beklediler ki, Beşiktaş maçı bitsin de, Galatasaray'a dönülsün. Dönüldü. 25' inci dakikada.. 
Yahu maçların saatleri belli.. Önlemini alsana, tüm Galatasaray seyircisini eşek yerine koyacağına.. 
Avusturya'da oynuyor Beşiktaş.. Maçtan önce saygı duruşu var.. Saygısız spiker, susmuyor konuşuyor durmadan.. Beşiktaş'ın kamp programını anlatıyor.. Bari duruşun anlamından söz et be adam, ağız ameli oldun madem?. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar