Cami avlularını reklam ve gösteri alanlarına çevirmek..

Uzun zamandır, ünlü dostlarımın cenazelerine gitmiyorum.. Anlamı yok da ondan.. İnsan cenaze için camiye niye gider?. Bir sevgili dosta, yakınına son görevini yapmak, ailesine baş sağlığı dilemek ve en sevdiklerine...

Uzun zamandır, ünlü dostlarımın cenazelerine gitmiyorum.. Anlamı yok da ondan..
İnsan cenaze için camiye niye gider?. Bir sevgili dosta, yakınına son görevini yapmak, ailesine baş sağlığı dilemek ve en sevdiklerine veda ettikleri günde onlara bir nebzecik moral destek olmak için..
Ama mümkün mü?.
Ölen ünlü olduğu zaman, cami avluları namazdan bir, hatta bir buçuk saat önce doluyor.. Sebep?.
Orda televizyon kameraları kuruluyor çünkü canlı yayın için.. Bir takım ufak insanlar var, ekranda göründükleri zaman, boylarının uzadığını sanan.. Bunlar erkenden gelip, tam kamera karşısında yer alıyorlar.
Kayahan'ın cenazesini NTV 1.5 saat öncesinden canlı yayına başladı mesela.. Ben de ekranın başındaydım. Adamın biri geldi, tabutun ayak ucunda durdu.. Tam 1.5 saat durdu, kıpırdamadan..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar