15 liraya bilgisayar

Raspberry Pi Zero.. 15 Türk Lirası’na cep telefonu, bilgisayar, televizyon sahibi olmak ister misiniz.. Ya da fotoğraf makinesi. Artık bu mümkün. Ya da derin internete dalmak için bu mikro bilgisayara ihtiyacınız olabilir.. Herkesin...

Raspberry Pi Zero.. 15 Türk Lirası’na cep telefonu, bilgisayar, televizyon sahibi olmak ister misiniz.. Ya da fotoğraf makinesi. Artık bu mümkün. Ya da derin internete dalmak için bu mikro bilgisayara ihtiyacınız olabilir..

Herkesin Suriye’ye odaklandığı bir zamanda, terör can almaya devam ederken bir çok yayın kuruluşu bu Ahududu ile ilgili yeni gelişmeleri habere değer bulmadı.

Bu arada; siz Ahududu sevmezseniz size Banana Pi de sunabiliriz. Yanına bir de Arduoni olursa gel keyfim gel..

Sahi, 15 liraya bir radyo vericisi kurmak ister misiniz.. RTÜK’ten filan korkmanıza gerek yok. Kanun koyucular, bürokratlar bu işin farkına varana kadar atı alan Üsküdar’ı geçer.. Hem zaten biri peşinize düşerse Derin Web’e kaçarsanız, zaten bir IP’niz de yok. Sizi kolay kolay bulamazlar.
Bu minik kartlar her kapıyı açabilir. Sadece hayal edin ve isteyin. Bu alemde her şey mümkün. Tabi sadece bu aletle konuşmayı biliyorsanız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar