Temiz siyasete ihtiyaç var mı?

Bir istişare toplantısı yaptılar. Yanlış hatırlamıyorsam Yıldız Parkı’ndaki köşklerden birinde. Şimdi unuttum hangi gazetecilerin katıldığını. Ama kalabalık değildik. İki elin...

Bir istişare toplantısı yaptılar. Yanlış hatırlamıyorsam Yıldız Parkı’ndaki köşklerden birinde. Şimdi unuttum hangi gazetecilerin katıldığını. Ama kalabalık değildik. İki elin parmakları kadar yoktuk. Bir tek arkadaşım Mustafa Karaalioğlu’nu hatırlıyorum.

Türk siyasetinin en faziletli isimlerinden Recai Kutan oradaydı. O zaman Saadet’in İstanbul il başkanı şu anda Meclis Başkanı olan Numan Kurtulmuş da vardı.

Söz sırası bana geldiğinde partinin bu seçimde başarılı olmayabileceğini ama mevcudiyetini sürdürmesi, dükkânı açık tutması gerektiğini söylemiştim.

Ak Parti’de zamanla, bir seçim, iki seçim sonra bir dejenerasyon olabilirdi. O gün geldiğinde Milli Selamet Partisi’nin ilk sloganlarından “Önce Ahlak ve Maneviyat” sözünü kafasında bir karışıklık, bir pürüz olmadan dile getirebilecek bir siyasete ihtiyaç duyulabileceğini söyledim.

Sorulmamasına rağmen DEHAP’la ittifak konusuna da değindim.

Refah Partisi’nin MHP ve IDP ile...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Peygamberimiz’e yakalanmış 05 Mayıs 2024 | 593 Okunma Bidencı mısın Trumpçı mısın? 03 Mayıs 2024 | 98 Okunma Biz eğitim işini beceremiyoruz 01 Mayıs 2024 | 284 Okunma Yine ilk 500’e giremedik! 29 Nisan 2024 | 930 Okunma Bir ‘mürted’in hikayesi 28 Nisan 2024 | 874 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar