Daha iyi yenilmek/Daha kötü yenilmek

Muhalefet şimdi kalksa, kendisini lağvetse, işgal etmekte olduğu siyasi arsayı tahliye etse büyük bir kayıp olur mu? Muhalefetin geleceği için?Tabii ki herkesin hayalleri vardır, istikbal hesapları vardır, ben olmasam, biz olmasak...

Muhalefet şimdi kalksa, kendisini lağvetse, işgal etmekte olduğu siyasi arsayı tahliye etse büyük bir kayıp olur mu? Muhalefetin geleceği için?

Tabii ki herkesin hayalleri vardır, istikbal hesapları vardır, ben olmasam, biz olmasak mahvolur memleket kabilinden kaygıları vardır.

Sorulsa izah da ederler. Hatta muhataplarını ikna da ederler.

Dağılmayalım aksine toparlanalım. Hezimet fikrini doğrulamış oluruz. Hiçbir şey olmamış gibi birbirimize bağlılığımızı tazeleyerek yolumuza devam edelim. Bizim düşüncemizin siyasette temsil edilmesi lazım ve saire.

Eh, sen de haklısın.

“Hep denedin, hep yenildin, olsun, yine dene, yine yenil, daha iyi yenil.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Derin olmayan devlet de anlamıyor 06 Mayıs 2024 | 432 Okunma Peygamberimiz’e yakalanmış 05 Mayıs 2024 | 928 Okunma Bidencı mısın Trumpçı mısın? 03 Mayıs 2024 | 101 Okunma Biz eğitim işini beceremiyoruz 01 Mayıs 2024 | 284 Okunma Yine ilk 500’e giremedik! 29 Nisan 2024 | 932 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar