Köpek gibi havlatan hoca

Cinci hocalar, cahil insanların kanını emmeye devam ediyor. Ne yazık ki yıllardır bu sorunun üstesinden bir türlü gelemiyoruz. Bunun önündeki en büyük engel ise eğitimsizlik. Bu konudaki en çarpıcı...

Cinci hocalar, cahil insanların kanını emmeye devam ediyor. Ne yazık ki yıllardır bu sorunun üstesinden bir türlü gelemiyoruz. Bunun önündeki en büyük engel ise eğitimsizlik.
Bu konudaki en çarpıcı örneklerden biri de geçen hafta atv ekranlarındaki Müge Anlı ile Tatlı Sert programında karşımıza çıktı.
Saliç Özcan adlı kadın, ruhsal rahatsızlığı için gittiği sözde hoca tarafından "İçine cinler girmiş"denilerek 100 binlerce lira dolandırıldı. Hatta bu yolda evini barkını bile satmak zorunda bırakıldı. Dolandırılan Saliç Hanım, söz konusu hoca tarafından "aklının alındığını" iddia edip, evde köpek gibi havlamaya başladığını söyleyince başta Müge Anlı olmak üzere herkes donakaldı. Müge Anlı daha sonra benzer olayların tümünde olduğu gibi meşhur Palu ailesinin hikayesini hatırlatarak, "Bu hoca ve büyü işlerinin sonunun nereye vardığını hepimiz gördük. Aman dikkat" deyip izleyicileri bir kez daha uyardı. Daha sonra başka bir hoca tarafından büyünün bozulduğunu iddia eden yaşlı kadın ise stüdyoda nasıl havlatıldığını gösterdi. Kadının anlattıkları ibret vericiydi:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu yüzü unutmayın 10 Mayıs 2024 | 178 Okunma Boğaz’a sahip çıkacak belediye yok mu? 09 Mayıs 2024 | 174 Okunma Böyle intihar olur mu? 08 Mayıs 2024 | 459 Okunma ‘Takipçi’ her zaman ‘seyirci’ değildir 07 Mayıs 2024 | 108 Okunma Yuh olsun size! 05 Mayıs 2024 | 228 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar