İşte Rock Festivali gerçeği

Yıllardır gençlerin büyük rağbet gösterdiği ancak yerli halkın taşkınlıklar ve geride bırakılan çöp yığınları nedeniyle bir türlü benimseyemediği Zeytinli Rock Festivali bu...

Yıllardır gençlerin büyük rağbet gösterdiği ancak yerli halkın taşkınlıklar ve geride bırakılan çöp yığınları nedeniyle bir türlü benimseyemediği Zeytinli Rock Festivali bu yıl Balıkesir Valiliği'nin kararıyla iptal edildi.
Tabii Türkiye'yi çatışma ortamına sürüklemek, kutuplaştırmak, hükümeti "sanat düşmanı" ilan etmek için "hazır kıta" bekleyenler bu olayın üzerine balıklama atlayıp, hemen provokasyona giriştiler.



Bizim köşenin okurları da festivalin iptal edilmesinin ardında yatan gerçekleri merak edip, beni günlerdir soru yağmuruna tutuyorlardı. Sabah yazarlarının her ay bir şehrimize gerçekleştirdikleri Sabah'la Buluşma toplantısını fırsat bilip, konuyla ilgili en doğru bilgileri, en yetkili ağızlardan yani Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'dan almak üzere kendilerini makamlarında ziyaret ettik.
Peşinen şunu söyleyeyim ki; ortada ne sanat ne de eğlence düşmanlığı var. Ancak, konser düzenleyicilerinin...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İstanbul’un suyu da altın 16 Mayıs 2024 | 27 Okunma Memlekette usta kalmadı 15 Mayıs 2024 | 169 Okunma Bu üniformayı reddediyorum! 14 Mayıs 2024 | 379 Okunma Vicdanları kurumuş 12 Mayıs 2024 | 218 Okunma Elektrik kaçağını hemşehriler ödesin 11 Mayıs 2024 | 293 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar