Fenomenliğin mafyası

Çıktığı günden beri dikkat ve keyifle takip ettiğim Turkuvaz Medya Grubu'nun prestijli dergisi Lacivert'e bu hafta ben de konuk oldum. Değerli meslektaşım Birol Biçer röportaja harika hazırlanıp gelince sohbetimiz kısa...

Çıktığı günden beri dikkat ve keyifle takip ettiğim Turkuvaz Medya Grubu'nun prestijli dergisi Lacivert'e bu hafta ben de konuk oldum.
Değerli meslektaşım Birol Biçer röportaja harika hazırlanıp gelince sohbetimiz kısa sürede "dertleşmeye" dönüştü ve benim ağzımdan çarpıcı bir başlık ortaya çıktı: "Bu ülkede fenomenliğin mafyasını da türettik..."



Aslında röportajı 10 gün önce yapmıştık ama Dilan Polat-Engin Polat çiftinin köpürttüğü gündeme öyle denk düştü ki, biz de şaşırdık. İyisi mi ben röportajdan fragman niyetine birkaç alıntı yapayım, gerisini siz Lacivert'in kasım sayısında okuyun.
"Fenomen olmak için çok yeteneğe gerek yok. Bu iş için sadece kişiliğinizin el verdiğince anormal olabilmeniz yeterli."
"Ne zaman ki Aziz Sancar'ın takipçi sayısı, Göbek Atan Adam'ı geçer, o zaman refaha ulaşırız."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yuh olsun size! 05 Mayıs 2024 | 50 Okunma “İslami terör” safsatasını çürüten yazı 04 Mayıs 2024 | 224 Okunma Bunlar nasıl kutlama? 03 Mayıs 2024 | 107 Okunma Ya polis Taksim’i engellemeseydi? 02 Mayıs 2024 | 463 Okunma Neredesiniz bizim üniversiteliler? 01 Mayıs 2024 | 79 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar