Türk-İslam düşmanlarının canı Canan'ı!

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (13.05.2022)''Türk-İslam düşmanlarının canı Canan'ı!'' başlıklı yazısı.

Türk-İslam düşmanlığının sembolleşmiş ismi CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yargılandığı davaların sonuçları belli oldu. Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Canan Kaftancıoğlu'na 5 ayrı suçtan verilen 9 yıl 8 ay 20 günlük hapis cezasının 4 yıl 11 ay 20 gün olan bölümünü onadı.

Bu karar sonrası, böyle birini CHP İstanbul İl Başkanı yapan Kemal Kılıçdaroğlu "Partimizin tüm milletvekilleri, derhal İstanbul il başkanlığı binamıza doğru yola çıkın." Diyerek CHP milletvekillerini eyleme çağırdı.

Her türlü terör örgütüyle düşüp kalkan, militan eylem ve söylemleri olan, Türk milletinin milli ve manevi değerlerine düşman, Atatürk’e alerjili Canan Kaftancıoğlu’nun aldığı ceza gayet doğaldır. Böyle birinin aldığı ceza az bile…

Asıl sorgulanması gereken ise böyle zehirli düşünce ve fikirleri olan Canan Kaftancıoğlu gibi birisi Kemal Kılıçdaroğlu tarafından CHP İstanbul İl Başkanı yapmıştır?

Gerçi kimi kime şikâyet ediyoruz ki?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Canan Kaftancıoğlu’ndan ne farkı var ki?

Tek benzerlikleri soyadlarının “oğlu” bitişi mi?

Elbette hayır…

Kemal Kılıçdaroğlu ile Canan Kaftancıoğlu’nun ırkları aynı, soyları aynı, düşünceleri aynı, fikirleri aynı… Canan Kaftancıoğlu ne düşünüyorsa aynısını Kemal Kılıçdaroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ne düşünüyorsa aynısını Canan Kaftancıoğlu düşünüyor. CHP bugün terör örgütlerinin yuvası gibi gözüküyorsa bu ikilinin eylem ve söylemlerinin büyük bir payı vardır.

Canan Kaftancıoğlu gibi birinin Türkiye’nin en büyük ili İstanbul’da CHP İl Başkanı olması Atatürk’e nasıl ihanet edildiğinin, CHP’nin kimler tarafından işgal edildiğinin en büyük delilidir.

Onun arkasından kim ağlıyor, kim zırlıyor, kim tepki gösteriyor, kim feryat ediyorsa bu delilin güçlendirici figüranı ve suç ortağı odur…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar